Om Matpulsen

Matpulsen AS ble stiftet våren 2017, og er en råvaregrossit for hotell- og restaurantmarkedet i Trondheim og omegn.

Personlig oppfølging

Med fokus på personlig og tett oppfølging, skal Matpulsen være en pålitelig leverandør av både standardiserte og spesialiserte råvarer. Vår lidenskap til mat og engasjement til gode råvarer gir deg som kokk og matansvarlig det lille ekstra, slik at du kan gi dine gjester en best mulig matopplevelse.

 

Tillitt

Den gode matopplevelsen fra råvare til ferdig rett, handler om tillitt. Med din kunnskap om hvordan de gode rettene tilberedes og vår kunnskap om sesongens beste råvarer, kan vi med god kommunikasjon og personlig oppfølging sørge for at det beste for deg finner veien til ditt kjøkken. Du skal kunne være trygg på at det blir som avtalt.

Tett på

Personlig oppfølging gir oss muligheten til å være tett på. Vi tar pulsen på markedet og ligger det lille skrittet foran slik at du får muligheten til å gi dine kunder og gjester alt fra det helt vanlige til det ekstraordinære. Enten det dreier seg om det gode og trygge eller spesialiteter og tilpasninger.

Lokale leverandører

Trøndelag har mye å være stolte av, ikke minst har vi kanskje Norges rikeste spisskammers. Derfor vil vi bruke lokale produsenter og leverandører der det er mulig. Lokal mat fra hele Midt-Norge vil løfte din meny og opplevelsen for dine gjester.

Dersom du har behov for noe utover det som ligger i standardsortimentet, vil vi gjøre vårt ytterste for å skaffe eller utvikle varen i samarbeid med våre mange leverandører. Enten det dreier seg om grava værballer, frityrstekt torskeskinn, gjøkesyre eller den lille biten med foie gras på toppen.

Vårt mål er at du skal lykkes. Med leveringsdyktighet, tillitt og personlig oppfølging er vi tett på og gir deg og dine gjester trygghetsfølelsen hele veien fra menyen settes til siste bit er fortært.